Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Μαρτίου 2017

DU Speed Booster & Cleaner : Όλα σε ένα για το καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του κινητού σαςΑξιόπιστη εφαρμογή all-in-one για το καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του κινητού σας Διατηρήστε παράλληλα τη συσκευή σας ασφαλή από ιούς και trojan, και εξασφαλίστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη λειτουργία AppLock.

Ενισχύστε τη μνήμη του τηλεφώνου σας και διαγράψτε τις άχρηστες καταχωρήσεις και αρχεία όπως υπολειμματικά αρχεία, μνήμη cache, προσωρινά αρχεία, παρωχημένα αρχεία APK και άλλα μεγάλα αρχεία. Σταματήστε τις εφαρμογές που τρέχουν αυτόματα με την εκκίνηση και επιλέξτε εσείς τις εφαρμογές που επιθυμείτε να τρέχουν.

Επίσης, περιλαμβάνει τη δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς εφαρμογών από τη κύρια μνήμη του τηλεφώνου στην εξωτερική SD στην περίπτωση που αυτό υποστηρίζεται από την εφαρμογή. Ακόμη αποτρέψετε άλλους από την πρόσβαση σε σημαντικές ιδιωτικές εφαρμογές σας, όπως το Facebook, Instagram, SMS, Gallery κ.λ.π, εντοπίστε τις εφαρμογές που προκαλούν υπερθέρμανση και τερματίστε τις προσωρινά και βελτιώστε την ταχύτητα των παιχνιδιών μέχρι και + 30% .


DU Speed Booster & Cleaner : Όλα σε ένα για το καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του κινητού σας
4/ 5 stars - "DU Speed Booster & Cleaner : Όλα σε ένα για το καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του κινητού σας" Αξιόπιστη εφαρμογή all-in-one για το καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του κινητού σας Διατηρήστε παράλληλα τη συσκευή σας ασφαλή από ι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα