Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Αυγούστου 2017

Coolutils Photo Viewer : Δείτε και μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας από την κάμερα στον υπολογιστή σας
Δωρεάν πρόγραμμα για να δείτε και να μεταφέρετε φωτογραφίες από οποιαδήποτε κάμερα στον υπολογιστή σας. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, απλά τοποθετήστε την κάρτα SD  στον υπολογιστή ή συνδέστε τη φωτογραφική σας μηχανή απευθείας σε οποιαδήποτε θύρα USB και κάντε προεπισκόπηση όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας σε δευτερόλεπτα.

Σημειώστε αυτά που σας αρέσουν και με drag and drop κάντε αντιγραφή τους στο σκληρό σας δίσκο. Το Cooutils Photo Viewer υποστηρίζει αρχεία camera raw, καθώς και BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO, TGA. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος των μικρογραφιών ή να μεταβείτε σε προβολή πλήρους οθόνης.

Αντιγράψετε ή μετακινήσετε τις φωτογραφίες σας σε οποιοδήποτε υπάρχοντα φάκελο ή δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο. Ακόμη μπορείτε να μετονομάστε να αλλάξετε το μέγεθος και να περιστρέψετε τις φωτογραφίες σας και να διαγράψετε τις φωτογραφίες που δεν σας αρέσουν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Coolutils Photo Viewer : Δείτε και μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας από την κάμερα στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Coolutils Photo Viewer : Δείτε και μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας από την κάμερα στον υπολογιστή σας" Δωρεάν πρόγραμμα για να δείτε και να μεταφέρετε φωτογραφίες από οποιαδήποτε κάμερα στον υπολογιστή σας. Για να δουλέψετε με την εφαρ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα