Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Ιουνίου 2017

Advanced Tokens Manager : Δημιουργήστε πλήρες αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων ενεργοποίησης στα WindowsΗ Microsoft επιβάλλει ένα όριο ενεργοποιήσεων σε απευθείας σύνδεση αλλά\ και μέσω τηλεφώνου για όλες τις άδειες που παρέχει για τα προϊόντα της.  Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή είναι σε θέση να κάνει ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων ενεργοποίησης που αποθηκεύονται στον υπολογιστή έτσι ώστε σε περίπτωση ανάγκης να μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας χωρίς μειώνεται ο συνολικός διαθέσιμος αριθμός της  δυνατότητα ενεργοποίησης. Πρόκειται  για μια πολύ καλή λύση για δημιουργία των αντιγράφων ασφαλείας της ενεργοποίησης των Windows που κάνει ακτιβώς ό, τι λέει. Σας παρέχει τα βασικά εργαλεία, χωρίς πολλές οθόνες διαμόρφωσης ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τις σωστές ενέργειες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Advanced Tokens Manager : Δημιουργήστε πλήρες αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων ενεργοποίησης στα Windows
4/ 5 stars - "Advanced Tokens Manager : Δημιουργήστε πλήρες αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων ενεργοποίησης στα Windows" Η Microsoft επιβάλλει ένα όριο ενεργοποιήσεων σε απευθείας σύνδεση αλλά\ και μέσω τηλεφώνου για όλες τις άδειες που παρέχει για τα προ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>