06 Ιανουαρίου 2017

SafeIP : Αλλάξτε την IP σας και εξασφαλίστε την ανωνυμία σαςEφαρμογή με πολλές δυνατότητες όχι μόνο στη δυνατότητα αλλαγής IP και την διατήρηση της ανωνυμίας της σύνδεσής σας στο internet, αλλά και με προστασία κατά την περιήγησή σας. Το μενού του προγράμματος είναι πολύ απλό και δεν πρόκειται να σας δυσκολέψει καθόλου αφού δεν χρειάζεται από πλευράς του χρήστη να κάνει καμία ρύθμιση, απλά κατεβάστε το πρόγραμμα και τρέξτε το,επιλέξτε change IP, είστε πλέον έτοιμοι να σερφάρετε με διαφορετική IP απόν πραγματική σας. Αν θέλετε επιλέγετε εσείς την χώρα από την οποία θέλετε να φαίνεστε ότι σερφάερτε επιλέγοντας στα αριστερά του μενού του προγράμματος οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες χώρες που σας παρέχει το πρόγραμμα. Μπορείτε ακόμα από τα options της εφαρμογής να ρυθμίσετε και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως της προστασία της σύνδεσής σας όπως είναι για παράδειγμα η προστασία από Malware Websites, από cookies και άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
SafeIP : Αλλάξτε την IP σας και εξασφαλίστε την ανωνυμία σας
4/ 5 stars - "SafeIP : Αλλάξτε την IP σας και εξασφαλίστε την ανωνυμία σας " Eφαρμογή με πολλές δυνατότητες όχι μόνο στη δυνατότητα αλλαγής IP και την διατήρηση της ανωνυμίας της σύνδεσής σας στο internet, αλλά κ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>