Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Σεπτεμβρίου 2017

Machinery HDR : Προσθέστε επαγγελματικά εφέ HDR στις φωτογραφίες σας
Το (HDR) χρησιμοποιείται στην απεικόνιση και την φωτογραφία για να αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας από ό,τι είναι δυνατόν με το πρότυπο ψηφιακής απεικόνισης ή άλλες φωτογραφικές τεχνικές. Ο στόχος είναι να παρουσιάσει ένα παρόμοιο εύρος φωτεινότητας. Έτσι οι εικόνες HDR μπορεί να αντιπροσωπεύουν ένα μεγαλύτερο φάσμα των επιπέδων φωτεινότητας ό,τι μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση πιο «παραδοσιακών» μεθόδων.

Ως αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να δημιουργήσει εντυπωσιακά- εκθαμβωτικά εφέ, ακόμα και από μια ενιαία εικόνα που αποθηκεύεται σε μορφή JPG!. Οι προκαθορισμένες ρυθμίσεις επιτρέπουν στο χρήστη να επιτύχει επαγγελματικά εφέ HDR με ένα μόνο κλικ του ποντικιού και φυσικά παρέχουν στους πιο προχωρημένους την δυνατότητα να παραμετροποιήσουν τις υπάρχουσες ρυθμίσεις ώστε να επιτύχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Machinery HDR : Προσθέστε επαγγελματικά εφέ HDR στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Machinery HDR : Προσθέστε επαγγελματικά εφέ HDR στις φωτογραφίες σας" Το (HDR) χρησιμοποιείται στην απεικόνιση και την φωτογραφία για να αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας από ό,τι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>