Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Ιανουαρίου 2017

Kiwi application monitor : Παρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα WindowsΠαρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα Windows ελέγχοντας τη δραστηριότητά του υπολογιστή σας. Το kiwimonitor είναι η εφαρμογή που θα σας βοηθήσει σ΄αυτό και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια εφαρμογή ή διεργασία. Το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινήσει με τα Windows και να τρέχει στο παρασκήνιο καταναλώνοντας ελάχιστους πόρους από το σύστημα. Τέλος μπορεί να σας ενημερώσει για ορισμένα γεγονότα και ακολουθώντας κάποια βήματα να μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες στον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Kiwi application monitor : Παρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα Windows
4/ 5 stars - "Kiwi application monitor : Παρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα Windows " Παρακολουθείτε τις εφαρμογές και τις διεργασίες στα Windows ελέγχοντας τη δραστηριότητά του υπολογιστή σας. Το kiwimonitor είναι η εφ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>