Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Ιανουαρίου 2017

Hurrican : Εκρηκτικό Run και Gun παιχνίδι arcade.Το παιχνίδι Hurrican, είναι ένα jump-n-Shoot remake. Όπως και στην έκδοση του 1990 θα πρέπει να περάσετε 18 επικίνδυνα επίπεδα με επιθετικούς αντιπάλους. Εμπνευσμένο από την επική σειρά Turrican  το παιχνίδι, Hurrican είναι ιδιαίτερα καινοτόμο. Θα πρέπει να περάσετε μέσα από μυριάδες εχθρών, να εξερευνήσετε τα μυστικά των εννέα τεράστιων κόσμων και να συλλέξετε  powerups για να αυξήσετε τη δύναμη πυρός σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Hurrican : Εκρηκτικό Run και Gun παιχνίδι arcade.
4/ 5 stars - "Hurrican : Εκρηκτικό Run και Gun παιχνίδι arcade." Το παιχνίδι Hurrican, είναι ένα jump-n-Shoot remake. Όπως και στην έκδοση του 1990 θα πρέπει να περάσετε 18 επικίνδυνα επίπεδα με επιθε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>