Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Σεπτεμβρίου 2017

AutoHDR : Δώστε τα σωστά χρώματα στις φωτογραφίες σαςΠαρά τις μεγάλες προόδους της τεχνολογίας, ακόμα και η καλύτερη φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί να συλλάβει το πλήρες φάσμα του φωτός και της σκιάς που είναι ορατό στο ανθρώπινο μάτι. Επίσης, σε αντίθεση με τα μάτια σας, που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περιοχή της σκηνής, με τη φωτογραφική σας μηχανή είσαστε αναγκασμένοι να έχετε μόνο μία επιλογή τη στιγμή που πατάτε το κουμπί.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι τελικές φωτογραφίες σας μπορεί να είναι μια κακή αναπαράσταση της πραγματικότητας. Ενώ το περιορισμένο εύρος της φωτογραφικής μηχανής είναι ένα πρόβλημα, η ανικανότητά της να προσαρμόσει όλη την σκηνή, είναι πιο συχνά η αιτία των απογοητευτικών εικόνων. Υπάρχουν φυσικά αρκετές λύσεις που διατίθενται για αυτό τον σκοπό ωστόσο με το AutoHDRTM τα πράγματα είναι πολύ απλά.


Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις παράγουν φυσικό, καθαρό αποτέλεσμα απαλλαγμένο από φωτοστέφανα, φανταχτερά χρώματα και άλλα αντικείμενα ή παραμορφώσεις. Είναι επίσης αρκετά ευέλικτο ώστε να δημιουργήσετε περισσότερα καλλιτεχνικά αποτελέσματα αν το επιθυμείτε αλλάζοντας απλά τις ρυθμίσεις του. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν απαιτείται καν εγκατάσταση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


AutoHDR : Δώστε τα σωστά χρώματα στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "AutoHDR : Δώστε τα σωστά χρώματα στις φωτογραφίες σας" Παρά τις μεγάλες προόδους της τεχνολογίας, ακόμα και η καλύτερη φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί να συλλάβει το πλήρες φάσμα του φωτός...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>