10 Δεκεμβρίου 2016

Ramme : Διαχειριστείτε το λογαριασμό σας στο Instagram από την επιφάνεια εργασίας του Pc σαςΤο Instagram είναι ένας απλός τρόπος για να αποτυπώνετε μοναδικές στιγμές και να τις μοιράζεστε με τους φίλους σας. Η χρήση όμως της εφαρμογής μέσω του browser στα Windows δεν είναι τόσο πρακτική. Το Ramme είναι μία μικρή απλή και εύχρηστη εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό με μεγάλη ευκολία. Μπορεί να τρέξει εξίσου αποτελεσματικά σε όλα τα βασικά λειτουργικά συστήματα δηλαδή τα Windows, MacOS και Linux. Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποσυμπιέσετε το πακέτο και να τρέξετε το εκτελέσιμο αρχείο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε φωτογραφίες ή βίντεο από οποιοδήποτε λογαριασμό και να τα σχολιάσετε. Θα πρέπει ίσως σ΄αυτό το σημείο να διευκρινίσω ότι δεν διαθέτει κάποια επιλογή ώστε να ανεβάσετε εικόνες ή βίντεο από το pc σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X

             (32 Bit)

             (64 Bit)
Ramme : Διαχειριστείτε το λογαριασμό σας στο Instagram από την επιφάνεια εργασίας του Pc σας
4/ 5 stars - "Ramme : Διαχειριστείτε το λογαριασμό σας στο Instagram από την επιφάνεια εργασίας του Pc σας" Το Instagram είναι ένας απλός τρόπος για να αποτυπώνετε μοναδικές στιγμές και να τις μοιράζεστε με τους φίλους σας. Η χρήση όμως της...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>