Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Δεκεμβρίου 2016

OUTDATEfighter : Εξαιρετικό εργαλείο για την ενημέρωση του λογισμικού σας στα WindowsΑν σας αρέσει να εγκαθιστάτε πολλές εφαρμογές στον υπολογιστή σας, σίγουρα το πρόγραμμα αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο, αφού με με τον απλούστερο τρόπο, μπορείτε να βρείτε όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει και να διαπιστώσετε αν είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αναβαθμίσετε. Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα κάντε κλικ στην και μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε μια λίστα όλων των εγκατεστημένων προγραμμάτων και τις διαθέσιμες ενημερώσεις τους. Αν τώρα θέλετε να τις αναβαθμίσετε επιλέξτε τις όλες, ή ξεχωριστά το όνομα κάθε εφαρμογής, και κάντε κλικ στο Update Selected Software. Ακόμη, υπάρχουν στο μενού του προγράμματος δύο επιπλέον λειτουργίες, η μία αφορά την απεγκατάσταση προγραμμάτων από τον υπολογιστή σας, και ή άλλη την αναβάθμιση των Windows με νεότερες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


OUTDATEfighter : Εξαιρετικό εργαλείο για την ενημέρωση του λογισμικού σας στα Windows
4/ 5 stars - "OUTDATEfighter : Εξαιρετικό εργαλείο για την ενημέρωση του λογισμικού σας στα Windows" Αν σας αρέσει να εγκαθιστάτε πολλές εφαρμογές στον υπολογιστή σας, σίγουρα το πρόγραμμα αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο, αφού με με τον...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>