Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Μαρτίου 2017

HP Connected Music : Ενοποιήστε τα μουσικά σας αρχεία με υπηρεσίες ροής μουσικής και ραδιοφώνουΤο HP Connected Music είναι μι εφαρμογή μουσικής, η οποία επιτρέπει την ενοποίηση των αρχείων μουσικής σας με υπηρεσίες ροής μουσικής και ραδιοφώνου. Πολλοί χρήστες, εκτός από τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν για να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες και νέα μουσικά είδη, διαθέτουν και μεγάλες μουσικές συλλογές. Το HP Connected Music επιτρέπει το συνδυασμό αυτών των δύο και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν και να απολαμβάνουν μικτές λίστες αναπαραγωγής. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες του Deezer, καθώς και βελτιώσεις λειτουργικότητας και απόδοσης. Έχοντας περισσότερα από 35 εκατομμύρια τραγούδια στη διάθεσή σας, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής Deezer, να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες και άλμπουμ από τις κορυφαίες επιλογές και τα chart του Deezer, και να απολαύσετε μικτές λίστες αναπαραγωγής με επιλογές τόσο από το Deezer όσο και από τη δική σας μουσική συλλογή.


HP Connected Music : Ενοποιήστε τα μουσικά σας αρχεία με υπηρεσίες ροής μουσικής και ραδιοφώνου
4/ 5 stars - "HP Connected Music : Ενοποιήστε τα μουσικά σας αρχεία με υπηρεσίες ροής μουσικής και ραδιοφώνου" Το HP Connected Music είναι μι εφαρμογή μουσικής, η οποία επιτρέπει την ενοποίηση των αρχείων μουσικής σας με υπηρεσίες ροής μουσικής...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>