Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Οκτωβρίου 2017

Hallo northern sky : Επαγγελματικών προδιαγραφών πρόγραμμα παρατήρησης πλανητών και αστέρων- Αν είστε λάτρης της παρατηρησιακής αστρονομίας τότε αυτό το πρόγραμμα είναι αποκλειστικά για εσάς αφού όχι μόνο σας βοηθά να αναζητήσετε και να δείτε οποιοδήποτε ουράνιο σώμα αλλά μπορεί να κατευθύνει και το τηλεσκόπιο σας σ΄αυτό. Το πρόγραμμα μπορεί να ελέγξει το τηλεσκόπιο σας μέσω ASCOM ή INDI interface και διαθέτει μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων του ουρανού με 30.000 αντικείμενα έως σήμερα με λεπτομερείς περιγραφές και μια βάση δεδομένων αστέρων με εκατομμύρια αστέρια.

- Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα μπορεί να έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοση του Deep Sky επιτρέποντας  σας σε απευθείας σύνδεση την ενημέρωση των βάσεων δεδομένων των αστεροειδών και κομητών και τη δυνατότητα να αναζητήσετε online σε επαγγελματικές αστρονομικές βάσεις δεδομένων. Διαθέτει μενού σε 21 γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά και είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία διαφήμιση ή περιορισμό. Ο Ήλιος, η Σελήνη, οι πλανήτες και τα μεγάλα φεγγάρια τους όλα εμφανίζονται με τα χαρακτηριστικά της επιφάνειας.

- Μπορείτε να δείτε επίσης τη θέση των κομητών και των αστεροειδών με online ενημέρωση. Είναι εφοδιασμένο με εκατοντάδες DSS εικόνες του ουρανό που θα δένουν στο σωστό μέγεθος και τον προσανατολισμό. Η έκδοση MS-Windows περιέχει τόσο 32 bit όσο 64 bit εκδόσεις. Λειτουργεί άψογα σε συνδυασμό με προγράμματα όπως το EQMOD και MaximDL.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Hallo northern sky : Επαγγελματικών προδιαγραφών πρόγραμμα παρατήρησης πλανητών και αστέρων
4/ 5 stars - "Hallo northern sky : Επαγγελματικών προδιαγραφών πρόγραμμα παρατήρησης πλανητών και αστέρων" - Αν είστε λάτρης της παρατηρησιακής αστρονομίας τότε αυτό το πρόγραμμα είναι αποκλειστικά για εσάς αφού όχι μόνο σας βοηθά να αναζητ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>