28 Ιανουαρίου 2017

Desktop Themes : Επιλέξτε και εγκαταστήστε εκατοντάδες υπέροχα θέματα για τα WindowsΤα θέματα (Themes)  είναι ένας συνδυασμός των desktop εικόνων φόντου και χρωμάτων παραθύρων και ήχων. Εδώ θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από θέματα από την Microsoft. Για να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε θέμα στον υπολογιστή σας, απλά κατεβάστε το αρχείο και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί  άνοιγμα και το θέμα θα εγκατασταθεί αυτόματα στον υπολογιστή σας. Κάντε το ίδιο για όσα θέματα θέλετε να κατεβάσετε και  μετά απλά κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα θέματα που έχετε κατεβάσει όταν θέλετε να αλλάξετε εικόνα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Desktop Themes : Επιλέξτε και εγκαταστήστε εκατοντάδες υπέροχα θέματα για τα Windows
4/ 5 stars - "Desktop Themes : Επιλέξτε και εγκαταστήστε εκατοντάδες υπέροχα θέματα για τα Windows" Τα θέματα (Themes)  είναι ένας συνδυασμός των desktop εικόνων φόντου και χρωμάτων παραθύρων και ήχων. Εδώ θα βρείτε μία τεράστια πο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>