Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Αυγούστου 2017

Εργαλείο καθαρισμού Chrome : Καταργήστε κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο Chrome



Εάν κατά την περιήγησή σας με το Chrome έχετε παρατηρήσει ασυνήθιστη συμπεριφορά (σφάλματα, νέες γραμμές εργαλείων, μη αναμενόμενες διαφημίσεις και άλλα), ενδέχεται να σας προτείνει να κατεβάσετε το εργαλείο καθαρισμού του Chrome, για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το ανεπιθύμητο λογισμικό. Το Εργαλείο καθαρισμού του Chrome λειτουργεί για όλα τα προγράμματα περιήγησης, καθώς τα κακόβουλα προγράμματα (malware) συχνά είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας και εμφανίζονται σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείτε.



Το Εργαλείο καθαρισμού καταργεί προγράμματα που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία των Firefox, Edge, Internet Explorer και άλλων προγραμμάτων περιήγησης. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου, θα το δείτε στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στο όνομα του αρχείου (chrome_cleanup_tool.exe) και θα ερωτηθείτε από τα Windows αν θέλετε να γίνει εκτέλεση του αρχείου, κάντε κλικ στην επιλογή εκτέλεση και το εργαλείο καθαρισμού του Chrome θα σαρώσει τον υπολογιστή σας και θα εμφανίσει μια λίστα με τυχόν κακόβουλο λογισμικό που εντοπίστηκε. Κάντε κλικ στην επιλογή κατάργηση ύποπτων προγραμμάτων. Το Chrome θα ανοίξει μια νέα καρτέλα και θα σας ζητήσει να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις.

Author's Website:


Εργαλείο καθαρισμού Chrome : Καταργήστε κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο Chrome
4/ 5 stars - "Εργαλείο καθαρισμού Chrome : Καταργήστε κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο Chrome" Εάν κατά την περιήγησή σας με το Chrome έχετε παρατηρήσει ασυνήθιστη συμπεριφορά (σφάλματα, νέες γραμμές εργαλείων, μη αναμενόμενες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>