28 Ιανουαρίου 2017

Prevent Restore : Διαγράψτε για πάντα τα δεδομένα σαςΑν μετακινήσετε και διαγράψετε τα αρχεία σας μέσω του κάδου ανακύκλωσης τους φακέλους αυτά δεν διαγράφονται για πάντα. Οποιοσδήποτε, μπορεί να χρησιμοποιήσει ειδικό λογισμικό ανάκτησης και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε διαγραμμένα δεδομένα (αρχεία και φακέλους), επειδή κάθε διαγραμμένο αρχείο εξακολουθεί να υπάρχει στο σκληρό δίσκο έως ότου θα αντικατασταθεί με άλλα δεδομένα. Ο κύριος σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να καταστήσει αδύνατη την ανάκτηση των αρχείων και των φακέλων που έχετε διαγράψει στο παρελθόν.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί αρκετούς αλγόριθμους ασφαλείας (DoD 5220.22, Gutmann και άλλα). Ενώ εργάζεται το πρόγραμμα συμπληρώνει τις πληροφορίες στο τέλος της κάθε ομάδας και δεν αφήνει καμία ευκαιρία να αποκατασταθεί έστω και μία λέξη!

Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό, το πρόγραμμα μπορεί να διαγράψει το αρχείο σελιδοποίησης του λειτουργικού συστήματος των Windows (εικονική μνήμη cache), η οποία περιέχει μνήμη cache των προσωπικών πληροφοριών, όπως για παράδειγμα: τα ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης.

Prevent Restore :  4.19

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Prevent Restore : Διαγράψτε για πάντα τα δεδομένα σας
4/ 5 stars - "Prevent Restore : Διαγράψτε για πάντα τα δεδομένα σας" Αν μετακινήσετε και διαγράψετε τα αρχεία σας μέσω του κάδου ανακύκλωσης τους φακέλους αυτά δεν διαγράφονται για πάντα. Οποιοσδήποτε,...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια