31 Μαΐου 2017

iTALC : Ευφυής Διδασκαλία και Μάθηση με Υπολογιστές- Το iTALC είναι ισχυρό διδακτικό εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς. Σας επιτρέπει να προβάλλετε και να ελέγχετε άλλους υπολογιστές στο δίκτυό σας με διάφορους τρόπους. Υποστηρίζει Linux και Windows και ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφάνεια σε μικτά περιβάλλοντα! Σε αντίθεση με τα ευρέως χρησιμοποιούμενα εμπορικά ισοδύναμα λογισμικά, το iTALC είναι δωρεάν! Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε για άδειες χρήσης.

-  Επιπλέον, ο πηγαίος κώδικας είναι ελεύθερα διαθέσιμος και μπορείτε να μετατρέψετε το λογισμικό ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας χρήσης σας, αρκεί να σεβαστείτε τους όρους της άδειας χρήσης του iTALC (GPL). Έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σχολείο. Προσφέρει πολλές δυνατότητες στους εκπαιδευτικούς, όπως το να δείτε τι συμβαίνει στα εργαστήρια των άλλων υπολογιστών με τη χρήση της επισκόπησης και τη λήψη στιγμιότυπων σε απομακρυσμένους υπολογιστές ελέγχου, να υποστηρίξετε και να βοηθήσετε τους μαθητές σας δείχνοντας για παράδειγμα ένα demo (σε πλήρη οθόνη ή σε παράθυρο) η οθόνη του καθηγητή θα εμφανίζεται σε όλους τους υπολογιστές των μαθητών σε πραγματικό χρόνο, ακόμη να κλειδώσετε τους σταθμούς εργασίας των μαθητών, να στείλετε μηνύματα κειμένου στους μαθητές, φοιτητές σας, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποίησε αλλά και να επανεκκίνησετε τους υπολογιστές εξ αποστάσεως να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένη σύνδεση και αποσύνδεση και απομακρυσμένη εκτέλεση εντολών. 

-  Παρ΄ότι το πρόγραμμα διατίθεται εντελώς δωρεάν και αυτό δεν αλλάζει, είναι όμως επιθυμητό από το τον δημιουργό του προγράμματος αν μπορείτε κάνετε μία δωρεά οποιοδήποτε ποσού ειδικά αν το χρησιμοποιείτε σαν επαγγελματικό εργαλείο.  

 iTALC : 3.0.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
iTALC : Ευφυής Διδασκαλία και Μάθηση με Υπολογιστές
4/ 5 stars - "iTALC : Ευφυής Διδασκαλία και Μάθηση με Υπολογιστές" - Το iTALC είναι ισχυρό διδακτικό εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς. Σας επιτρέπει να προβάλλετε και να ελέγχετε άλλους υπολογιστές στο ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>