Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Νοεμβρίου 2016

Free Image Converter : Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σαςΤο Free Image Converter είναι ένα απλό πρόγραμμα για να μπορείτε να κάνετε resize των εικόνων σας. Είναι πραγματικά χρήσιμο ειδικά εάν έχετε φωτογραφική μηχανή, συνήθως το μέγεθος των φωτογραφιών είναι πολύ μεγάλο, αλλά ακόμα θα σας φανεί χρήσιμο εκεί που πρέπει να μειώσετε το μέγεθος μιας φωτογραφίας, για να στείλετε e-mail, να αποθηκεύσετε όσο το δυνατόν πιό πολλές φωτογραφίες σε ένα CD ή USB Flash, ακόμη και για την προσαρμογή των φωτογραφιών που ανεβάζετε σε ένα website. Μπορείτε να  αλλάξετε τις διαστάσεις σε μία ή περισσότερες φωτογραφίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τρέξτε με δικαιώματα διαχειριστή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free Image Converter : Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Free Image Converter : Αλλάξτε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας" Το Free Image Converter είναι ένα απλό πρόγραμμα για να μπορείτε να κάνετε resize των εικόνων σας. Είναι πραγματικά χρήσιμο ειδικά εάν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>