WPS Office : Δωρεάν σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο και λογισμικό παρουσίασης



Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

WPS Office : Δωρεάν σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο και λογισμικό παρουσίασης

read

Από τα πιο χρήσιμα προγράμματα που μπορεί να εγκαταστήσει και να έχει κάποιος στον υπολογιστή του, αφού όπως γνωρίζετε πολύ καλά τα επώνυμα προϊόντα αυτού του είδους στοιχίζουν και μάλιστα αρκετά. Το WPS Office θα μπορούσε να είναι μία πολύ καλή λύση, πρόκειται μία δωρεάν εναλλακτική λύση η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς. 

Η σουίτα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή κειμένου με την ονομασία WPS Writer, ένα εργαλείο για υπολογιστικό φύλλο με την ονομασία WPS Spreadsheets και το λογισμικό παρουσίασης που ονομάζεται WPS Presentation.Τα προγράμματα είναι όλα πλήρως συμβατά με το Microsoft Office, και μπορεί να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο να ανοίξουν τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί στο Word, Excel και PowerPoint, αλλά και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε αυτές τις μορφές καθώς και PDF.

Αν και δωρεάν, το WPS Office έρχεται με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως ένα εργαλείο ρύθμισης της παραγράφου, και πολλαπλές καρτέλες. Διαθέτει επίσης Office σε PDF μετατροπέα, αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο και καταμέτρηση λέξεων.

WPS Office Free 10.2.0.5996

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!