Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Οκτωβρίου 2016

WinDirStat : Διαβάστε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκωνΤο WinDirStat είναι ένα πρόγραμμα γραφικής απεικόνισης στατιστικών στοιχείων της περιεκτικότητας των σκληρών δίσκων σας. Μπορεί να τρέξει σε Windows 95 (IE5), Windows 98 SE, Windows ME, Windows NT4 (SP5), Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 και Windows 10. Κατά την εκκίνηση, διαβάζει ολόκληρο το δέντρο καταλόγου μία φορά και στη συνέχεια το παρουσιάζει με γραφικά, πατώντας το ποντίκι επάνω στα γραφικά ανάλογα με την περιοχή που επιλέγουμε βλέπουμε πώς είναι κατανεμημένα τα δεδομένα στο δίσκο μας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


WinDirStat : Διαβάστε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων
4/ 5 stars - "WinDirStat : Διαβάστε το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων" Το WinDirStat είναι ένα πρόγραμμα γραφικής απεικόνισης στατιστικών στοιχείων της περιεκτικότητας των σκληρών δίσκων σας. Μπορεί να τρέ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>