Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Οκτωβρίου 2016

SuperTuxCart : Δωρεάν 3D παιχνίδι αγώνων με χαρακτήρες καρτούνΤο SuperTuxKart είναι ένα δωρεάν 3D παιχνίδι αγώνων. Μπορείτε να παίξετε με έως και 4 φίλους σας  σε ένα PC, ο ένας εναντίον του άλλου.Μπορείτε ακόμη να κάνετε ένα ενιαίο αγώνα ενάντια σε άλλους και να ανταγωνιστείτε σε ένα από τα πολλά Grand Prix, σκοπός σας είναι να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε την υψηλότερη βαθμολογία. Περιλαμβάνει πάνω από 20 πίστες και αρένες. Προτεινόμενες απαιτήσεις : GPU: NVIDIA GeForce GTX 470 ή AMD Radeon 6870 κάρτα HD ή υψηλότερη Επεξεργαστής: Quad πυρήνα Intel ή της AMD επεξεργαστή, 2.5 GHz ή ταχύτερος. Τουλάχιστον 1 GB VRAM (μνήμη βίντεο). Χώρος στο δίσκο: 600MB.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SuperTuxCart : Δωρεάν 3D παιχνίδι αγώνων με χαρακτήρες καρτούν
4/ 5 stars - "SuperTuxCart : Δωρεάν 3D παιχνίδι αγώνων με χαρακτήρες καρτούν" Το SuperTuxKart είναι ένα δωρεάν 3D παιχνίδι αγώνων. Μπορείτε να παίξετε με έως και 4 φίλους σας  σε ένα PC, ο ένας εναντίον του άλλο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>