28 Ιανουαρίου 2017

Superflix : Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο από φωτογραφίες
Φτιάξτε καταπληκτικά βίντεο σε δευτερόλεπτα προσθέτοντας απλά φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και κείμενο. Μπορείτε να φτιάξετε απεριόριστα βίντεο, μέχρι και διάρκειας 20 λεπτών. Περιλαμβάνει 16 διαφορετικά θέματα όπου το κάθε κάθε θέμα δίνει την ταινία σας μια μοναδική εμφάνιση, προσθέστε ακόμη χάρτες, μεταβάσεις και ρυθμίστε το ρυθμό της ταινίας σας. Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να κάνετε Registration, ή εναλλακτικά να κάνε login μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή το Google Chrome.

Από εκεί και μετά,  κάντε κλικ στο κουμπί Make a video και προσθέστε βίντεο φωτογραφίες ή κείμενο και μέσω της επιλογής Themes (Outline) επιλέξτε το θέμα με το οποίο θα ΄΄ντύσετε΄΄ το βίντεο σας. Πριν το σώσετε πατήστε στο Quick Preview ώστε να δείτε αν το θέμα που επιλέξατε σας ικανοποιεί και τέλος πατήστε στο Produce & Save για να το σώσετε. Από εκεί και μετά μπορείτε να το ανεβάσετε στο Youtube, ή να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Author's Website:


Superflix : Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο από φωτογραφίες
4/ 5 stars - "Superflix : Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο από φωτογραφίες" Φτιάξτε καταπληκτικά βίντεο σε δευτερόλεπτα προσθέτοντας απλά φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και κείμενο. Μπορείτε να φτιάξετε απε...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια