//Add More external stylesheets Rohos Logon Key : Αντικαταστήστε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows με οποιοδήποτε στικάκι USB



Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Rohos Logon Key : Αντικαταστήστε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows με οποιοδήποτε στικάκι USB

read

Το Rohos Logon Key αποτελεί ίσως την πιο απλή αλλά αξιόπιστη λύση ώστε να παρακάμψουμε τη διαδικασία του Login (της πληκτρολόγησης του κωδικού) κατά την είσοδό μας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας. Με το Rohos Logon Key μπορούμε να μεταφέρουμε το κλειδί της εισόδου μας στα windows σε ένα οποιοδήποτε στικάκι USB ώστε να να μην είναι απαραίτητο κάθε φορά που κάνουμε login στον υπολογιστή μας να πληκτρολογούμε τον κωδικό εισόδου μας. Συνδέουμε στον υπολογιστή μας ένα στικάκι USB. Τώρα, αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή την εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας την τρέχουμε και πατάμε την επιλογή setup auhentication key.Στην επόμενη καρτέλα πληκτρολογήστε τον κωδικό με τον  κωδικό που κάνετε login και πατάμε στο κουμπί setup the key.
Αν ο κωδικός που πληκτρολογήσατε είναι ο σωστός θα δείτε το παρακάτω μήνυμα. Πατήστε OK και είστε πλέον έτοιμος.
Αυτό ήταν από εδώ και στο εξής δεν είναι απαραίτητο να πληκτρολογούμε τον κωδικό μας κατά την διαδικασία του login αφού γι΄αυτό αρκεί πλέον να τοποθετήσουμε το στικάκι μας σε οποιοδήποτε θύρα USB. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!