Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Οκτωβρίου 2016

Quick Crypt : Κρυπτογραφήστε και αποκρυπτογραφήστε οποιοδήποτε αρχείο
- Το Quick Crypt είναι μία απλή φορητή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να κρυπτογραφήσουμε και να αποκρυπτογραφήσουμε οποιοδήποτε αρχείο ή αρχεία στον υπολογιστή μας, προστατεύοντας τα παράλληλα και με κωδικό πρόσβασης, ένα από τα πιο δυνατά σημεία της εφαρμογής βρίσκεται στο γεγονός ότι κατά την κρυπτογράφηση τους τα αρχεία λαμβάνουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό (id) που εκτός του ότι λήγει μετά από κάποιες ημέρες παράλληλα η προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσει κάποιος τα αρχεία σας σε άλλο υπολογιστή δεν είναι εφικτή. Ο έλεγχος επαλήθευσης του αρχείου εξασφαλίζει ότι το ή τα αρχεία δεν έχουν τροποποιηθεί μετά την κρυπτογράφηση.Τέλος το πρόγραμμα διαθέτει και κάποιες άλλες ευκολίες. Επιλέγοντας τη διαδρομή Τools από μενού της εφαρμογής μπορείτε να διαγράψετε με ασφάλεια οποιοδήποτε αρχεία και να παράγετε ασφαλείς κωδικούς και κλειδιά .

- Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να τρέξει από οποιοδήποτε φορητό μέσο (USB Stick). Τέλος,  αν δυσκολεύεστε στην εύρεση ενός ισχυρού κωδικού κάντε κλικ στην επιλογή  Tools  και μετά  πατήστε στο Generate Secure Password, το πρόγραμμα θα δημιουργήσει αυτόματα ένα ισχυρότατο κωδικό που αποθηκεύεται στο clipboard  (προσωρινή αποθήκευση στη μνήμη), από εκεί και μετά κάντε επικόλληση στα αντίστοιχα πεδία Password και Confirm PasswordΦυσικά κάντε copy τον κωδικό και σε κάποιο έγγραφο ώστε κατά την αποκρυπτογράφηση του αρχείου να ξέρετε ποιόν κωδικό βάλατε.Quick Crypt : Κρυπτογραφήστε και αποκρυπτογραφήστε οποιοδήποτε αρχείο
4/ 5 stars - "Quick Crypt : Κρυπτογραφήστε και αποκρυπτογραφήστε οποιοδήποτε αρχείο" - Το Quick Crypt είναι μία απλή φορητή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να κρυπτογραφήσουμε και να αποκρυπτογραφήσουμε οποιοδήποτε ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>