Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Μαρτίου 2017

Free CD to MP3 Converter : Δωρεάν πρόγραμμα σε ρόλο CD ripperΔωρεάν πρόγραμμα σε ρόλο CD ripper που σας επιτρέπει να εξαγάγετε τα αρχεία ήχου από ένα CD και να τα μετατρέψετε τους σε MP3, WAV, OGG ή WMA. Μπορεί να ανακτήσετε αυτόματα τις πληροφορίες τίτλου από τη βάση δεδομένων CDDB, εξομαλύνει τα αρχεία εξόδου και υποστηρίζει επιπλέον LAME επιλογές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για την εγγραφή σε MP3 με το μικρόφωνο σας, ή να μετατρέψετε αρχεία WAV σε MP3, OGG ή WMA.

Free CD to MP3 Converter : 4.9

  Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free CD to MP3 Converter : Δωρεάν πρόγραμμα σε ρόλο CD ripper
4/ 5 stars - "Free CD to MP3 Converter : Δωρεάν πρόγραμμα σε ρόλο CD ripper" Δωρεάν πρόγραμμα σε ρόλο CD ripper που σας επιτρέπει να εξαγάγετε τα αρχεία ήχου από ένα CD και να τα μετατρέψετε τους σε MP3, WAV, OG...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα