Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Φεβρουαρίου 2017

DJ ProMixer : Επαγγελματικών προδιαγραφών DJ MIXERΠρόγραμμα για τους φίλους της μουσικής, πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα DJ MIXER στην πιο εξελιγμένη του μορφή με πολλά εφέ. Η λειτουργία του προγράμματος για όσους είναι εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους προγράμματα είναι αρκετά απλή, για όσους δεν έχουν σχετική εμπειρία θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να μάθουν να το χειρίζονται σωστά. Στην παρούσα έκδοση είναι δωρεάν, ωστόσο, αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε την επαγγελματική του έκδοση με πολύ περισσότερες δυνατότητες με 1.99 ευρώ, μέσω Paypal από την σελίδα του προϊόντος (κλικ εδώ). Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα ακόμη από τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά του  μίκτη είναι  η δυνατότητα που μας  παρέχει να κατεβάσουμε οποιοδήποτε μουσικό βίντεο μέσω του youtube  να το μετατρέψουμε σε mp3 και φυσικά να το ακόσουμε.

DJ ProMixer : 2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


DJ ProMixer : Επαγγελματικών προδιαγραφών DJ MIXER
4/ 5 stars - "DJ ProMixer : Επαγγελματικών προδιαγραφών DJ MIXER " Πρόγραμμα για τους φίλους της μουσικής, πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα DJ MIXER στην πιο εξελιγμένη του μορφή με πολλά εφέ. Η λειτο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>