Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Οκτωβρίου 2016

Bluetooth Driver Installer : Γενικό πρόγραμμα οδήγησης της Microsoft για προσαρμογείς BluetoothΠρόκειται για ένα μικρό utility που θα εγκαταστήσει ένα γενικό πρόγραμμα οδήγησης της Microsoft για προσαρμογείς Bluetooth. Το πρόγραμμα βασίζεται σε μια ευρέως γνωστή μέθοδο των patching% WinDir% inf th.inf αρχείο. Θα δουλέψει και θα αναγνωρίσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό συσκευών Bluetooth. Πριν κάνετε αλλαγές στο σύστημά σας το πρόγραμμα δημιουργεί αυτόματα ένα σημείο επαναφοράς. Αν κάτι πάει στραβά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επαναφορά συστήματος. (Δείτε τη λίστα των συσκευών Bluetooth και τα αναγνωριστικά υλικού που είναι γνωστό ότι λειτουργούν).

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

           (32 Bit)

           (64 Bit)


Bluetooth Driver Installer : Γενικό πρόγραμμα οδήγησης της Microsoft για προσαρμογείς Bluetooth
4/ 5 stars - "Bluetooth Driver Installer : Γενικό πρόγραμμα οδήγησης της Microsoft για προσαρμογείς Bluetooth" Πρόκειται για ένα μικρό utility που θα εγκαταστήσει ένα γενικό πρόγραμμα οδήγησης της Microsoft για προσαρμογείς Bluetooth. Το πρόγραμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>