ZHPCleaner 2023: Διαγράψτε πειρατικά λογισμικά περιήγησης και ανακατεύθυνσης



Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

ZHPCleaner 2023: Διαγράψτε πειρατικά λογισμικά περιήγησης και ανακατεύθυνσης

read

Το ZHPCleaner, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των πειρατικών προγραμμάτων περιήγησης (hijackers). Κύριος στόχος του είναι να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης και να διαγράψετε ανακατευθύνσεις browsers, ωστόσο σας επιτρέπει να επιλέξετε φυσικά τα πρόσθετα που θέλετε να κρατήσετε. 

Έχει ως στόχο να αφαιρέσει adware προγράμματα που εμφανίζουν αναδυόμενα παράθυρα και πιθανώς ανεπιθύμητο λογισμικό. Η εφαρμογή δεν απαιτεί καμία διαδικασία εγκατάστασης έτσι μπορείτε να το τρέξετε και από αφαιρούμενες συσκευές. Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο αφού αποτελείται από τρία μόλις κουμπιά, "Scanner", "Repair" και "Report".

Στοχεύει στην κατάργηση προγραμμάτων adware που εμφανίζουν αναδυόμενα παράθυρα, δυνητικά ανεπιθύμητο λογισμικό, ορισμένες γραμμές εργαλείων  σε  προγράμματα περιήγησης, ορισμένα νόμιμα αλλά περιττά προγράμματα.

Ο κύριος σκοπός του είναι να επαναφέρει τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης και να αφαιρέσει τις ανακατευθύνσεις από τα προγράμματα περιήγησης.

Καταργεί τις ανακατευθύνσεις της εξερεύνησης των Windows που μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση κακόβουλων διαφημίσεων. Πριν από κάθε καθαρισμό, το ZHPCleaner σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να το κάνετε αυτό πριν συνεχίσετε.

Εάν ένα σημείο επαναφοράς δημιουργήθηκε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, θα αντικατασταθεί με ένα νέο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία του σημείου επαναφοράς στις επιλογές λογισμικού. Η δημιουργία αυτού του σημείου επαναφοράς θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά.

Στο τέλος της δημιουργίας εμφανίζεται η λίστα με όλα τα σημεία επαναφοράς του συστήματός σας. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ZHPCleaner 2023

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!