Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Ιανουαρίου 2017

WinLockr : Κλειδώστε και ξεκλειδώστε τον υπολογιστή σας απλά και γρήγορραΑν δουλεύετε σε κοινόχρηστους υπολογιστές ή σε χώρους που υπάρχουν αρκετά άτομα, σίγουρα θα έχετε ΄΄συναντηθεί΄΄ με τους ΄΄περίεργους΄΄. Δώστε τέλος στην περιέργεια και την αδιακρισία με το WinLockr. Με την βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας με τον απλούστερο αλλά και ασφαλέστερο τρόπο. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή τρέξτε την (δεν χρειάζεται εγκατάσταση) και βάλτε ένα κωδικό:


Τώρα από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε USB Unlock αν θέλετε εκτός από την προστασία του κωδικού να έχετε την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας απλά με το φλασάκι σας.


Πατώντας Lock Windows ο υπολογιστής θα μπλοκάρει το ποντίκι και το πληκτρολόγιο επιτρέποντάς σας να γράψετε μόνο στο πεδίο του κωδικού, και έτσι δεν μπορεί κανείς να δεί το περιεχόμενό σας αν δεν ξέρει τον κωδικό ή δεν έχει το φλασάκι για να το ξεκλειδώσει.Μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε Activate Full screen -lock για να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας χωρίς να φαίνεται τίποτα από την επιφάνεια εργασίας σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


WinLockr : Κλειδώστε και ξεκλειδώστε τον υπολογιστή σας απλά και γρήγορρα
4/ 5 stars - "WinLockr : Κλειδώστε και ξεκλειδώστε τον υπολογιστή σας απλά και γρήγορρα" Αν δουλεύετε σε κοινόχρηστους υπολογιστές ή σε χώρους που υπάρχουν αρκετά άτομα, σίγουρα θα έχετε ΄΄συναντηθεί΄΄ με τους ΄΄περίεργους΄...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα