Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Μαΐου 2017

TSF Launcher 3D Shell : Κορυφαίος 3D Launcher για το τηλέφωνό σαςΤο TSF Launcher 3D Shell ένας ολοκαίνουριος 3D εκκινητής που θα ανατρέψει την αντίληψή σας για τις λειτουργίες της αρχικής οθόνης του κινητού σας. Προσφέρει ομαλή, μοναδική και προσαρμοσμένη διαδραστική εμπειρία λειτουργίας ανθρώπου-κινητού. Είστε ελεύθεροι να καθορίσετε όλα τα στοιχεία της αρχικής οθόνης απρόσκοπτα και αποτελεσματικά. Ο Εκκινητής TSF συνεχίζει να δημιουργεί νέα χαρακτηριστικά και αποκλειστικές 3D μικροεφαρμογές που θα σας προσφέρουν καταπληκτική εμπειρία λειτουργίας και πρωτοφανή οπτική αίσθηση με κύρια χαρακτηριστικά τα φανταστικά κινούμενα εφέ μετάβασης.


Όλες οι λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής, προσθήκης, εμφάνισης ή απόκρυψης μενού, παρέχονται με φυσικά, λαμπερά και ομαλά κινούμενα εφέ μετάβασης. Υποστήριξη περισσοτέρων από 10 ανεξάρτητων διατάξεων αρχικής οθόνης. 

Απεριόριστη γραμμή μενού, δυνατότητα να αλλάξετε τη θέση, το μήκος και τη γωνία, καθώς και να τροποποιήσετε το μέγεθος και την κατάσταση (εμφάνιση ή απόκρυψη) των εικονιδίων και των φακέλων στη γραμμή μενού.

Μπορείτε ακόμη, να ανοίξετε τις εφαρμογές και τους φακέλους στη γραμμή μενού με τη λειτουργία κυματιστή-ολίσθηση, μαζική επιλογή εικονιδίων για τις αρχικές οθόνες, τους φακέλους και τη γραμμή μενού, περισσότερες από 10 αποκλειστικές μικροεφαρμογές, δυνατότητα να προσαρμόσετε το εικονίδιο πίσω από την εικόνα, επάνω στην εικόνα, στυλ ετικέτας κειμένου, κ. λ.π.  ΄΄ Επιβάλλεται΄΄ να τον δοκιμάσετε.


TSF Launcher 3D Shell : Κορυφαίος 3D Launcher για το τηλέφωνό σας
4/ 5 stars - "TSF Launcher 3D Shell : Κορυφαίος 3D Launcher για το τηλέφωνό σας" Το TSF Launcher 3D Shell ένας ολοκαίνουριος 3D εκκινητής που θα ανατρέψει την αντίληψή σας για τις λειτουργίες της αρχικής οθόνης του ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>