Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Σεπτεμβρίου 2016

ScreenTask : Ανταλλάξτε screenshots με οποιοδήποτε υπολογιστή μέσω WiFi ή LANTo ScreenTask είναι μία δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που θέλουν να μοιραστούν τις οθόνες τους με άλλους στο τοπικό τους δίκτυο. Ο τρόπος μεταφοράς των δεδομένων πραγματοποιείται μέσω του τοπικού WiFi ή LAN. Μόλις η εφαρμογή είναι σε πλήρη λειτουργία, θα σας δώσει μια μοναδική διεύθυνση URL που μπορείτε να τη μοιραστείτε με άλλους τοπικούς υπολογιστές. Για να δουν αυτοί που τους στέλνετε τα screenshots δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν κάποιο πρόγραμμα αφού για να δουν τις εικόνες που τους στέλνετε αρκεί οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Τρέξτε το πρόγραμμα και επιλέξτε τον τρόπο που συνδέεστε στο δίκτυο, για παράδειγμα το δικό μου δίκτυο είναι ασύρματο επομένως επιλέγω 192.168.1.65 WiFi και πατάω στο κουμπί Start Server. 


Στο πεδίο url το πρόγραμμα μας εμφανίζει αυτόματα το url που θα πρέπει να εισάγουν οι άλλοι χρήστες στη γραμμή διεύθυνσης του web browser που χρησιμοποιούν. Επομένως αρκεί να τους δώσετε τo url εφαρμογής που ανάλογα με το ρούτερ που χρησιμοποιείτε θα είναι κάπως έτσι http://192.168.1.65:7070.

Άλλες ρυθμίσεις, περιλαμβάνουν username και κωδικό αν τα screenshotς που θέλετε να στείλετε είναι απόρρητα και θα πρέπει να τα δουν μόνοι αυτοί που θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων το username και τον κωδικό που τους έχετε δώσει. 

Αν χρησιμοποιείτε Linux ή Mac και θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε Java. Τέλος στην περίπτωση που θέλετε να έχετε συνεχόμενη ροή από τον υπολογιστή που έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα ώστε να βλέπετε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο επιλέξτε την χαμηλότερη τιμή (100 millisecond).

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ScreenTask : Ανταλλάξτε screenshots με οποιοδήποτε υπολογιστή μέσω WiFi ή LAN
4/ 5 stars - "ScreenTask : Ανταλλάξτε screenshots με οποιοδήποτε υπολογιστή μέσω WiFi ή LAN " To ScreenTask είναι μία δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που θέλουν να μοιραστούν τις οθόνες του...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>