Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Δεκεμβρίου 2016

Project Mercury : Βελτιστοποιήστε την απόδοση των προγραμμάτων σαςΔουλεύοντας με ένα υπολογιστή low-end μπορεί πολλές φορές, να μην είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση του κατά το τρέξιμο κάποιας εφαρμογής ή κατά την εκτέλεση ορισμένων διαδικασιών, ωστόσο με το Project Mercury μπορούμε να βελτιώσουμε την απόδοση του δίνοντας προτεραιότητα στην CPU για διάφορα προγράμματα .

Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση, το interface του είναι μινιμαλιστικό και διαθέτει πολλές λειτουργίες που μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς δυσκολία, παρέχοντας μας την δυνατότητα να παραμετροποιήσουμε τη χρήση του υπολογιστή μας προσαρμόζοντας τη χρήση της CPU, ανάλογα με την κατάσταση και την ιεράρχηση ορισμένων εφαρμογών απέναντι σε άλλες.

Για παράδειγμα, κατά την εκτέλεση ενός νέου προγράμματος, η εφαρμογή ρυθμίζει αυτόματα προτεραιότητα υψηλότερη από το μέσο όρο αξίας, έτσι ώστε να μπορεί να τρέξει όσο το δυνατόν ομαλότερα. Εναλλακτικά, κάθε φορά που θα ελαχιστοποιήσει ένα βοηθητικό πρόγραμμα, η προτεραιότητα του πέφτει αυτόματα κάτω από την κατ 'αποκοπή αξία.

Project Mercury  1.2.7.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Project Mercury : Βελτιστοποιήστε την απόδοση των προγραμμάτων σας
4/ 5 stars - "Project Mercury : Βελτιστοποιήστε την απόδοση των προγραμμάτων σας" Δουλεύοντας με ένα υπολογιστή low-end μπορεί πολλές φορές, να μην είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση του κατά το τρέξιμο κάποιας ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα