Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Σεπτεμβρίου 2016

Oxynger KeyShield : Εικονικό πληκτρολόγιο για την προστασία των κωδικών πρόσβασηςΣε παλιότερη ανάρτηση είχαμε εξηγήσει τι ακριβώς είναι τα Keyloggers και είχαμε δώσει κάποιες κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για το Oxynger KeyShield. Το Oxynger KeyShield είναι ένα ασφαλές, αντί -screenshot δωρεάν εικονικό πληκτρολόγιο για την προστασία των κωδικών πρόσβασης και άλλων ευαίσθητων πληροφοριών από κακόβουλα προγράμματα και hacking. Προστατεύει τις πληκτρολογήσεις σας από την καταγραφή των δεδομένων των πλήκτρων, από οθόνες καταγραφής, και από τις μεθόδους mouse logging και clipboard logging. 

Αυτή την στιγμή αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους προστασίας στον κόσμο εναντίων πολύ εξελιγμένων keyloggers, spywares και trojan. Η Φορητή έκδοση του Oxynger KeyShield είναι η πιο ασφαλής μέθοδος στον κόσμο για να εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης, στα διάφορα ηλεκτρονικά τα καταστήματα σε απευθείας σύνδεση με την τράπεζά σας σε δημόσιους υπολογιστές και γενικά όπου υπάρχει η αναγκαιότητα πλήρους και απόλυτης προστασίας των δεδομένων σας. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα ασφαλείας, το Oxynger KeyShield προστατεύει την υποκλοπή των δεδομένων πληκτρολόγησης από όλους τους τύπους των keyloggers.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Oxynger KeyShield : Εικονικό πληκτρολόγιο για την προστασία των κωδικών πρόσβασης
4/ 5 stars - "Oxynger KeyShield : Εικονικό πληκτρολόγιο για την προστασία των κωδικών πρόσβασης " Σε παλιότερη ανάρτηση είχαμε εξηγήσει τι ακριβώς είναι τα Keyloggers και είχαμε δώσει κάποιες κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση τους. ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>