Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Σεπτεμβρίου 2016

Microsoft Malicious Software Removal : Εργαλείο διαγραφής κακόβουλου κώδικα για τα WindowsΕργαλείο Διαγραφής Κακόβουλου Κώδικα που ελέγχει  υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows για ιούς και βοηθά στη διαγραφή των σημείων που έχουν προσβληθεί από συγκεκριμένους, διαδεδομένους κακόβουλους κώδικες, συμπεριλαμβανομένων των Blaster, Sasser και Mydoom και πολλών άλλων. Όταν η διαδικασία ανίχνευσης και διαγραφής ολοκληρωθεί, το εργαλείο εμφανίζει μια αναφορά στην οποία περιγράφεται το αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων κακόβουλου κώδικα που ανιχνεύθηκε και διαγράφηκε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Microsoft Malicious Software Removal : Εργαλείο διαγραφής κακόβουλου κώδικα για τα Windows
4/ 5 stars - "Microsoft Malicious Software Removal : Εργαλείο διαγραφής κακόβουλου κώδικα για τα Windows" Εργαλείο Διαγραφής Κακόβουλου Κώδικα που ελέγχει  υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows για ιούς και βοηθά στη διαγραφή των σημείω...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>