Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Σεπτεμβρίου 2016

Image Converter : Eπεξεργαστείτε και μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίεςTo Image Converter,  είναι μία απλή φορητή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός, απλά τρέξτε την εφαρμογή και επιλέξτε τη διαδρομή File-open Image για να φορτώσετε την εικόνα που επιθυμείτε ή στην περίπτωση που υπάρχουν φωτογραφίες σε ένα φάκελο επιλέξτε open folder επιλέξτε τον φάκελο με τις φωτογραφίες σας. Από εκεί και μετά επιλέξτε την ενέργεια που επιθυμείτε όπως αλλαγή μεγέθους, αναστροφή εικόνας, εισαγωγή λογότυπου κ.λ.π και τέλος πατήστε στο κουμπί Convert and save για να σώσετε την επιλογή σας.  Ο μοναδικός περιορισμός είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα για  μαζική επεξεργασία μέχρι  και 10 φωτογραφίες την φορά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Image Converter : Eπεξεργαστείτε και μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες
4/ 5 stars - "Image Converter : Eπεξεργαστείτε και μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες" To Image Converter,  είναι μία απλή φορητή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα