23 Σεπτεμβρίου 2016

Image Converter : Eπεξεργαστείτε και μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίεςTo Image Converter,  είναι μία απλή φορητή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός, απλά τρέξτε την εφαρμογή και επιλέξτε τη διαδρομή File-open Image για να φορτώσετε την εικόνα που επιθυμείτε ή στην περίπτωση που υπάρχουν φωτογραφίες σε ένα φάκελο επιλέξτε open folder επιλέξτε τον φάκελο με τις φωτογραφίες σας. Από εκεί και μετά επιλέξτε την ενέργεια που επιθυμείτε όπως αλλαγή μεγέθους, αναστροφή εικόνας, εισαγωγή λογότυπου κ.λ.π και τέλος πατήστε στο κουμπί Convert and save για να σώσετε την επιλογή σας.  Ο μοναδικός περιορισμός είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα για  μαζική επεξεργασία μέχρι  και 10 φωτογραφίες την φορά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Image Converter : Eπεξεργαστείτε και μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες
4/ 5 stars - "Image Converter : Eπεξεργαστείτε και μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες" To Image Converter,  είναι μία απλή φορητή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας φ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>