Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Νοεμβρίου 2016

Free PDF Reader : Διαβάστε, δείτε και εκτυπώστε multi-format έγγραφαΠρόκειται για μία από τις καλύτερες και πιο γρήγορες δωρεάν εφαρμογές για τα Windows που μπορεί να διαβάσει οποιοδήποτε έγγραφο PDF. Μπορείτε να διαβάσετε, να δείτε και να εκτυπώσετε multi-format έγγραφα, όπως PDF, EPub, Mobi, CHM, XPS και DjVu. Την πρώτη φορά, μπορείτε να ρυθμίσετε τη γλώσσα από τις Ρυθμίσεις, επιλέγοντας μενού αλλαγή γλώσσας και, στη συνέχεια απλά επιλέξτε μια μορφή εγγράφου, όπως PDF, EPUB ή Mobi και ανοίξτε το. Αν σας είναι απαραίτητο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του λογισμικού όπως περιστροφή ή ζουμ και χαρακτηριστικά για την καλύτερη ανάγνωση με ένα κλικ. Ο αναγνώστης θα αποθηκεύσει μερικά από τα πιο πρόσφατα έγγραφα σας για γρήγορη πρόσβαση. Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, κάντε κλικ στο Video Tutorial στη δεξιά πλευρά του πίνακα για να δείτε πώς λειτουργεί

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free PDF Reader : Διαβάστε, δείτε και εκτυπώστε multi-format έγγραφα
4/ 5 stars - "Free PDF Reader : Διαβάστε, δείτε και εκτυπώστε multi-format έγγραφα" Πρόκειται για μία από τις καλύτερες και πιο γρήγορες δωρεάν εφαρμογές για τα Windows που μπορεί να διαβάσει οποιοδήποτε έγγραφο PDF....Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>