Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Φεβρουαρίου 2017

Free PDF Image Extractor : Εξάγετε ενσωματωμένες εικόνες από αρχεία PDFΤο Free PDF Image Extractor  είναι μια δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για μπορέσει κανείς να εξάγει ενσωματωμένες εικόνες από αρχεία PDF. Υποστηριζόμενες μορφές εικόνας: BMP, JPG / JPEG, JPEG-2000, PNG, TIFF ή μπορείτε να επιλέξτε το "Original" για την επιλογή  της μορφής εικόνας. Υποστηρίζει αρχεία PDF που προστατεύεται από κωδικό πρόσβασης. Είναι πολύ απλό στη χρήση, και έρχεται με ένα απλό και φιλικό προς το χρήστη GUI (Graphical User Interface) με γρήγορη και ακριβή διαδικασία εξόρυξης. Είναι ένα απολύτως δωρεάν λογισμικό, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για προσωπική ή εμπορική χρήση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free PDF Image Extractor : Εξάγετε ενσωματωμένες εικόνες από αρχεία PDF
4/ 5 stars - "Free PDF Image Extractor : Εξάγετε ενσωματωμένες εικόνες από αρχεία PDF" Το Free PDF Image Extractor  είναι μια δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για μπορέσει κανείς να εξάγει ενσωματωμένες εικόνες από αρχ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>