Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Απριλίου 2017

Filelist Creator : Σώστε τη δομή των φακέλων σας ως κείμενο, εικόνα ή έγγραφο HTMLΠρόκειται για ένα ιδιαίτερο λογισμικό, με το οποίο μπορείτε να οργανώσετε και να σώσετε τις πληροφορίες των καταλόγων των φακέλων του υπολογιστή σας ως κείμενο, εικόνα ή έγγραφο HTML αλλά και σε άλλες μορφές, με ένα μόνο κλικ. Παρά την απλότητα, είναι δυνατό να ρυθμιστεί ελεύθερα έτσι ώστε να επιλέξετε ποιες ακριβώς πληροφορίες θέλετε να σώσετε.

Για παράδειγμα, θα θέλατε να στείλετε μια λίστα με το περιεχόμενο φακέλων σε ένα συνάδελφο σας ή να την δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο. Για την δημιουργία ενός τέτοιου καταλόγου, ωστόσο, χρειάζεται χρόνος. Είναι κουραστικό να απαριθμήσει κανείς όλα τα αρχεία και τους φακέλους με το χέρι. Βεβαίως, ένας άλλος τρόπος είναι μέσω της γραμμής εντολών, αλλά πολύ λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πώς ακριβώς θα πρέπει να γίνει και από την άλλη απαιτούνται γνώσεις και μία σχετική εμπειρία από το χρήστη.

Έτσι λοιπόν, ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το Filelist Filelist Creator. Ωστόσο παρά την απλότητα του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές προαιρετικές ρυθμίσεις. Το πρόγραμμα είναι πλήρως συμβατό με Unicode, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε λίστες των αρχείων που περιέχουν Unicode χαρακτήρες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Unicode σε όλες τις ρυθμίσεις, όπως στις επικεφαλίδες των στηλών. Τέλος, μπορείτε να και να αποθηκεύσετε τη λίστα σας, σε μορφή Unicode και ANSI .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Filelist Creator : Σώστε τη δομή των φακέλων σας ως κείμενο, εικόνα ή έγγραφο HTML
4/ 5 stars - "Filelist Creator : Σώστε τη δομή των φακέλων σας ως κείμενο, εικόνα ή έγγραφο HTML" Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο λογισμικό, με το οποίο μπορείτε να οργανώσετε και να σώσετε τις πληροφορίες των καταλόγων των φακέλων το...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>