Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Σεπτεμβρίου 2016

eScore: Βρείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες από σχεδόν 30 αθλήματαΑνεξαρτήτως αν έχετε συσκευή android ή iPhone, υπάρχει πλέον μια νέα εφαρμογή που σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε, αν αγαπάτε τον αθλητισμό. Μια ολοκαίνουργια εφαρμογή με LIVE αποτελέσματα αγώνων από διάφορα αθλήματα που ονομάζεται eScore. Η συγκεκριμένη εφαρμογή καλύπτει αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία από 25+ σπορ και για περισσότερες από 3000 διοργανώσεις/πρωταθλήματα, κάτι που την καθιστά, με διαφορά, την καλύτερη και πληρέστερη εφαρμογή, σε ότι αφορά την κάλυψη αθλητικών γεγονότων.

Διαθέτει καλαίσθητο σχεδιασμό και πολύ απλή πλοήγηση, ώστε να είναι πανεύκολο για τον χρήστη να βρει τα τελευταία σκορ από κάθε διοργάνωση σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαθέτει την υπηρεσία "Οι αγώνες μου" μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει μόνο τους αγώνες της επιλογής του, από όλα τα σπορ, αποφεύγοντας τον μεγάλο όγκο περιττών πληροφοριών. Γρήγορη και αξιόπιστη παροχή LIVE αποτελεσμάτων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και 23 ακόμη σπορ. Καρτέλα που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν LIVE μόνο τους αγώνες που είναι σε εξέλιξη από το σπορ που προτιμούν.

Υπηρεσία "Οι αγώνες μου" με ειδοποιήσεις push  για την παρακολούθηση μόνο των αγαπημένων αγώνων του χρήστη. Περιεκτικά στατιστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες συμπεριλαμβανομένων 11άδων, σκόρερ, καρτών και αλλαγών. Πολύτιμες λεπτομέρειες στους live αγώνες για επιλεγμένα σπορ π.χ. εξέλιξη πόντο προς πόντο στους αγώνες μπάσκετ. Στατιστικά προϊστορίας για σχεδόν όλα τα σπορ και τα πρωταθλήματα. Αναλυτικοί πίνακες βαθμολογίας ή ταμπλό διοργανώσεων για όλα τα αθλήματα


eScore: Βρείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες από σχεδόν 30 αθλήματα
4/ 5 stars - "eScore: Βρείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες από σχεδόν 30 αθλήματα" Ανεξαρτήτως αν έχετε συσκευή android ή iPhone, υπάρχει πλέον μια νέα εφαρμογή που σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε, αν αγαπάτε τον αθλητι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>