17 Σεπτεμβρίου 2016

DeadPix : Επιδιορθώστε τα κολλημένα Pixels στην οθόνη σαςΤο DeadPix, είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε pixels που έχουν κολλήσει στην οθόνη σας.Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης ή να κατεβάσετε την φορητή έκδοση. Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός, αφού τρέξουμε το πρόγραμμα, επιλέγουμε με τη σειρά τα διαθέσιμα χρώματα, πατάμε Start και ελέγχουμε προσεκτικά την οθόνη μας για κολλημένα pixel τα οποία θα αναγνωρίσουμε ως μαύρα στίγματα στην οθόνη μας. Αφού τα εντοπίσετε κάντε κλικ στο κουμπί Start (κάτω από το το Pixel Fixer και μετακινήστε το επάνω στο Pixel.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
DeadPix : Επιδιορθώστε τα κολλημένα Pixels στην οθόνη σας
4/ 5 stars - "DeadPix : Επιδιορθώστε τα κολλημένα Pixels στην οθόνη σας" Το DeadPix, είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε pixels που έχουν κολλήσει στην οθόνη σας.Μπορείτε να κατεβάσετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>