28 Δεκεμβρίου 2016

Asus File Manager : Διαχειριστείτε τα αρχεία στο κινητό σας απλά και αποτελεσματικάΔιαχειριστείτε τα αρχεία στο κινητό σας απλά γρήγορα και  αποτελεσματικά. Η διαχείριση αρχείων σας βοηθά να χειριστείτε όλα τα αρχεία σας, είτε είναι αποθηκευμένα στη μνήμη της συσκευής σας, την κάρτα microSD, το τοπικό δίκτυο, και τους λογαριασμούς αποθήκευσης στο σύννεφο.

Από προεπιλογή, το File Manager σας επιτρέπει να αντιγράψετε, να μετακινήσετε, να μετονομάσετε, να διαγράψετε ή να μοιραστείτε τα αρχεία από και προς οποιαδήποτε από τις αποθήκες σας. Επίσης σας επιτρέπει να περιηγηθείτε και να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας με βάση την κατηγορία.

ΒΙΝΤΕΟ


Επιτρέπει την αναζήτηση, την πρόσβαση, αποθήκευση, μετακίνηση, διαγραφή, ή την διαμοίραση των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, προς ή από μια κάρτα microSD, LAN, ή Cloud λογαριασμούς και αντίστροφα.

Ωστόσο, περιλαμβάνει δύο επιπλέον χαρακτηριστικά που του προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Το ένα είναι η δυνατότητα σύνδεσης με τον υπολογιστή σας απ΄ όπου μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε ή να ανεβάσετε αρχεία από και προς κινητό ή τον υπολογιστή σας και το δεύτερο η κρυφή βιβλιοθήκη μέσω της οποίας μπορείτε να κρύψετε τα προσωπικά σας έγγραφα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια