28 Δεκεμβρίου 2016

Airmore : Διαχειριστείτε το κινητό σας τηλέφωνο από τον H/YΤο Airmore είναι μία εξαιρετική ασύρματη εφαρμογή για συσκευές Android, και iphone για τη διαχείριση του τηλεφώνου σας από τον υπολογιστή, που σας παρέχει τη δυνατότητα να μεταφέρετε αρχεία ανάμεσα στον υπολογιστή και την κινητή συσκευή σας με ασφάλεια, καθώς απαιτείται η έγκρισή σας για την πρόσβαση στη συσκευή σας.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να μεταφέρετε τα μουσικά αρχεία που επιθυμείτε από την κινητή συσκευή στον υπολογιστή σας γρήγορα κι απλά. Είναι επίσης πολύ χρήσιμη για την οργάνωση μουσικών αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή μέσω διαδικτύου. Ακόμη, μπορείτε να προσθέστε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψτε εύκολα και γρήγορα τις επαφές σας. Πλέον δεν περιορίζεστε σε μικρές οθόνες και εικονικό πληκτρολόγιο.

Με το AirMore, μπορείτε ακόμη, να στέλνετε, να προωθείτε, και να διαγράφετε μηνύματα με λίγα μόνο clicks. Μπορείτε ακόμη να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στον υπολογιστή σας αλλά και να να κάνετε Mirror το κινητό στον υπολογιστή σας.
Screenshots

Για να συνδέσετε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας, αφού βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο, ανοίξτε την διεύθυνση http://web.airmore.com/ στον  browser του υπολογιστή σας  και σαρώστε τον κώδικα QR  που θα δείτε με την χρήση της εφαρμογής. Αυτό ήταν όλο έχετε πλέον συνδέσει τη συσκευή σας.Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια