Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Αυγούστου 2016

Ράδιο : Ένα εκπληκτικό ελληνικό ραδιόφωνο για Windows PhoneΠριν από  μερικούς μήνες η Microsoft διέκοψε την υποστήριξη του ενσωματωμένου ραδιόφωνο FM, στα κινητά της τηλέφωνα, έτσι το κλασικό FM ραδιόφωνο απουσιάζει από το νέο λειτουργικό για κινητά Windows 10 Mobile , δεν είναι απολύτως σαφές γιατί η Microsoft επέλεξε να κόψει την εφαρμογή Ραδιόφωνο FM από το λειτουργικό σύστημα της σύστημα, ωστόσο η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει το ίδιο καλά με εφαρμογές τρίτων όπως το Pandora και το iHeartRadio FM που θα συνεχίζουν να λειτουργούν και σε Windows 10 Mobile. Ο λόγος αυτός είναι που ώθησε ένα Έλληνα προγραμματιστή να  ασχοληθεί να φτιάξει μία εφαρμογή που αντικαθιστά θά έλεγα όχι μόνο επάξια αλλά και με το παραπάνω  το κλασικό tuner FM. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τρέχετε Windows 10 Phone θα αποκτήσετε πλέον ένα θαυμάσιο τοπικό ραδιόφωνο FM, όμως ακόμη και εάν έχετε  κάποια παλαιότερη έκδοση  των Windows Phone θα λειτουργήσει το ίδιο καλά και για σάς.


Ράδιο : Ένα εκπληκτικό ελληνικό ραδιόφωνο για Windows Phone
4/ 5 stars - "Ράδιο : Ένα εκπληκτικό ελληνικό ραδιόφωνο για Windows Phone" Πριν από  μερικούς μήνες η Microsoft διέκοψε την υποστήριξη του ενσωματωμένου ραδιόφωνο FM, στα κινητά της τηλέφωνα, έτσι το κλασικό F...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα