13 Αυγούστου 2016

Windows Phone app for desktop : Διαχείριση των Windows Phone από PC ή ΜacΠρόκειται για μία εφαρμογή για τα windows και Mac OS X που θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε το κινητό σας τηλέφωνο με τον υπολογιστή σας. Με την εφαρμογή Windows Phone μπορείτε να συγχρονίσετε μουσική, φωτογραφίες, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και podcast από την υπάρχουσα βιβλιοθήκη Apple iTunes ή από τις Βιβλιοθήκες των Windows στο Windows Phone 8, να εισαγάγετε αυτόματα στον υπολογιστή φωτογραφίες και βίντεο που έχετε τραβήξει με το τηλέφωνο, να δείτε με μία ματιά πόσο χώρο χρησιμοποιείτε για κάθε τύπο περιεχομένου, ώστε να είναι εύκολο να διασφαλίσετε ότι δεν θα εξαντληθεί ποτέ ο χώρος στο τηλέφωνό σας. να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής σας στο τηλέφωνο, να βρείτε τραγούδια που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως ringtone και να τα προσθέσετε στο τηλέφωνο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X
Windows Phone app for desktop : Διαχείριση των Windows Phone από PC ή Μac
4/ 5 stars - "Windows Phone app for desktop : Διαχείριση των Windows Phone από PC ή Μac" Πρόκειται για μία εφαρμογή για τα windows και Mac OS X που θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε το κινητό σας τηλέφωνο με τον υπολογισ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>