24 Σεπτεμβρίου 2016

Vopt : Επαγγελματικών προδιαγραφών πρόγραμμα αποκερματισμού σκληρών δίσκων- Ο κατακερματισμός των δεδομένων στους σκληρούς δίσκους οδηγεί σε αργή απόδοση της λειτουργίας των PC, crashes, αργή εκκίνηση καθυστέρηση στον τερματισμό λειτουργίας και ενίοτε, σε αστοχίες του συστήματος. To Vopt, είναι ένα επαγγελματικών προδιαγραφών πρόγραμμα αποκερματισμού σκληρών δίσκων που έχει σχεδιαστεί για την βελτιστοποίησή τους και σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα defrag  ώστε να διατηρήσει τη βέλτιστη απόδοση και  αξιοπιστία των δεδομένων σας στον υπολογιστή σας αλλά σας παρέχει επίσης και  εργαλεία που θα βοηθήσουν στην άριστη διατήρηση του συστήματός σας, την σπατάλη χώρου στο δίσκο, και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας.

- Στην αρχική κύρια οθόνη του Vopt θα δείτε ένα γραφικό χάρτη του δίσκου και αφού κάνετε μια ανάλυση ή defrag, ο χάρτης δείχνει ποιες συστάδες περιέχουν τα κανονικά αρχεία, και ποιες τα κατακερματισμένα αρχεία. Ωστόσο οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι πολλά βήματα παραπάνω από άλλες αφού σας παρέχει τη δυνατότητα να δείτε και να διαγράψετε τα cookies,  το ιστορικό της περιήγησή σας στο διαδίκτυο,  τα προσωρινά αρχεία, το USN Journal, κ.α.

- Για να το ενεργοποιήσετε, στην σελίδα download της εφαρμογής κάντε κλικ στην επιλογή Registration file for above, αντιγράψτε τον κωδικό και επικολλήστε τον στο σχετικό πεδίο που θα δείτε αφού  εγκαταστήσετε και  τρέξετε  το πρόγραμμα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια