Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Αυγούστου 2016

Ποιος το ξερει; Κουιζ γνωσεων για κινητά ή tabletNέο παιχνίδι ταχύτητας και γνώσεων με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για πολλούς παίχτες!(Μπορούν να παίξουν από 2 έως 4 άτομα!). Γράφετε τα ονόματα των παιχτών και απλά πατάτε εκκίνηση. Ο παίχτης που θα προλάβει να πατήσει πρώτος το κουμπί που του αντιστοιχεί, απαντά στην ερώτηση.Νικητής είναι αυτός που στο τέλος του γύρου έχει τους περισσότερους πόντους. Περιέχονται πάνω από 500 ερωτήσεις, οι οποίες θα εμπλουτίζονται τακτικά. Κρατείται ιστορικό ανά όνομα παίχτη και αριθμό νικών. Συνιστάται για συσκευές με μεγάλη οθόνη ή tablet.


Ποιος το ξερει; Κουιζ γνωσεων για κινητά ή tablet
4/ 5 stars - "Ποιος το ξερει; Κουιζ γνωσεων για κινητά ή tablet" Nέο παιχνίδι ταχύτητας και γνώσεων με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για πολλούς παίχτες!(Μπορούν να παίξουν από 2 έως 4 άτομα!). Γράφετ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα