03 Αυγούστου 2016

Ποιος το ξερει; Κουιζ γνωσεων για κινητά ή tabletNέο παιχνίδι ταχύτητας και γνώσεων με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για πολλούς παίχτες!(Μπορούν να παίξουν από 2 έως 4 άτομα!). Γράφετε τα ονόματα των παιχτών και απλά πατάτε εκκίνηση. Ο παίχτης που θα προλάβει να πατήσει πρώτος το κουμπί που του αντιστοιχεί, απαντά στην ερώτηση.Νικητής είναι αυτός που στο τέλος του γύρου έχει τους περισσότερους πόντους. Περιέχονται πάνω από 500 ερωτήσεις, οι οποίες θα εμπλουτίζονται τακτικά. Κρατείται ιστορικό ανά όνομα παίχτη και αριθμό νικών. Συνιστάται για συσκευές με μεγάλη οθόνη ή tablet.
Ποιος το ξερει; Κουιζ γνωσεων για κινητά ή tablet
4/ 5 stars - "Ποιος το ξερει; Κουιζ γνωσεων για κινητά ή tablet" Nέο παιχνίδι ταχύτητας και γνώσεων με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για πολλούς παίχτες!(Μπορούν να παίξουν από 2 έως 4 άτομα!). Γράφετ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>