03 Αυγούστου 2016

Quizdom : Παιχνίδι γνώσεων μέσω social media
Το Quizdom είναι το πρώτο social quiz στην Ελλάδα. Είναι το πρώτο παιχνίδι γνώσεων που ακολουθεί την πλέον διαδεδομένη λογική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Sτο Quizdom δεν παίζεις μόνος σου αλλά έχεις ως αντιπάλους φίλους σου και άλλους  χρήστες. Κάθε παιχνίδι είναι και μια νέα αναμέτρηση με έναν από τους παίκτες, μέλη της κοινότητας του Quizdom, με τον οποίο μάλιστα μπορείς να επικοινωνήσεις αν θες, μέσω chat. Στο Quizdom καλείσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις διαφορετικής θεματολογίας, από γεωγραφία και ιστορία μέχρι φαγητό και celebrities. Μπορείς να αναμετρηθείς με φίλους αλλά και με παίκτες από όλη την Ελλάδα για να σκαρφαλώσεις στην κορυφή του ranking. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι απλός! To παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους των 4 ερωτήσεων, οι δύο αντίπαλοι παίζουν εναλλάξ και απαντούν στις ίδιες 16 ερωτήσεις, κάθε παίκτης διαλέγει στην αρχή του παιχνιδιού 2 κατηγορίες και εκείνος που θα απαντήσει σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις είναι ο νικητής.
Quizdom : Παιχνίδι γνώσεων μέσω social media
4/ 5 stars - "Quizdom : Παιχνίδι γνώσεων μέσω social media" Το Quizdom είναι το πρώτο social quiz στην Ελλάδα. Είναι το πρώτο παιχνίδι γνώσεων που ακολουθεί την πλέον διαδεδομένη λογική των μέσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>