Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Σεπτεμβρίου 2017

Pdfzorro : Δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή επεξεργασίας PDFΑπλή,γρήγορη, και κυρίως δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή για να ανεβάστε αρχείο PDF και να τα επεξεργαστείτε. Μπορείτε να προσθέστε τα σχόλια, να διαγράψετε κείμενο να περιστρέψετε σελίδες και πολλά άλλα. Ακόμη μπορείτε να συμπληρώστε φόρμες, να προσθέτετε την προσωπική σας υπογραφή, να τονίσετε τα κείμενα σας, και τέλος να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας με ασφάλεια. Το PDFzorro χρησιμοποιεί γι΄αυτό το σκοπό ειδικά κρυπτογραφημένα σύνδεση SSL και έτσι προστασία των εγγράφων σας είναι εγγυημένη.

Author's Website:


Pdfzorro : Δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή επεξεργασίας PDF
4/ 5 stars - "Pdfzorro : Δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή επεξεργασίας PDF " Απλή,γρήγορη, και κυρίως δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή για να ανεβάστε αρχείο PDF και να τα επεξεργαστείτε. Μπορείτε να προσθέστε τα σχ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα