29 Σεπτεμβρίου 2017

Pdfzorro : Δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή επεξεργασίας PDFΑπλή,γρήγορη, και κυρίως δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή για να ανεβάστε αρχείο PDF και να τα επεξεργαστείτε. Μπορείτε να προσθέστε τα σχόλια, να διαγράψετε κείμενο να περιστρέψετε σελίδες και πολλά άλλα. Ακόμη μπορείτε να συμπληρώστε φόρμες, να προσθέτετε την προσωπική σας υπογραφή, να τονίσετε τα κείμενα σας, και τέλος να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας με ασφάλεια. Το PDFzorro χρησιμοποιεί γι΄αυτό το σκοπό ειδικά κρυπτογραφημένα σύνδεση SSL και έτσι προστασία των εγγράφων σας είναι εγγυημένη.

Author's Website:
Pdfzorro : Δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή επεξεργασίας PDF
4/ 5 stars - "Pdfzorro : Δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή επεξεργασίας PDF " Απλή,γρήγορη, και κυρίως δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή για να ανεβάστε αρχείο PDF και να τα επεξεργαστείτε. Μπορείτε να προσθέστε τα σχ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>