Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Αυγούστου 2016

Green Gallery - Privacy Lock : Οργανώσετε τις φωτογραφίες στο κινητό σας.
Το Green Gallery είναι ένας νέος, ολοκληρωμένος τρόπος για να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας στο κινητό σας. Μπορείτε εύκολα να δείτε, να συμπιέσετε και κρύψετε να βελτιώσετε και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσα σε δευτερόλεπτα, απλοποιώντας με αυτό τον τρόπο τη διαχείριση των φωτογραφιών σας και εξοικονομώντας παράλληλα πολύτιμο χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνο. Όλες οι φωτογραφίες που προστίθενται στην γκαλερί μπορούν να ταξινομηθούν με βάση την ημερομηνία που τραβήχτηκε η κάθε  φωτογραφία, το μέγεθος ή το άλμπουμ.

Περιλαμβάνει τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιωτικών άλμπουμ ώστε να κλειδώσετε τις ευαίσθητες φωτογραφίες σας με κωδικό πρόσβασης. Επίσης σας προσφέρει τη δυνατότητα να μειώσετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας ενώ παράλληλα εξακολουθεί να διατηρεί την υψηλή την ποιότητά τους.

Ο συμπιεστής θα αναλάβει να κάνει όλη τη δουλειά, ώστε  συμπιέσει αυτόματα τις φωτογραφίες για να μπορέσετε να τις διανέμετε εύκολα ενώ ταυτόχρονα θα καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στο τηλέφωνό σας . Τέλος περιλαμβάνει την δυνατότητα έξυπνης ανίχνευσης ώστε να απαλλαγείτε από τις διπλές φωτογραφίες που πιθανά έχετε αποθηκευμένες


Green Gallery - Privacy Lock : Οργανώσετε τις φωτογραφίες στο κινητό σας.
4/ 5 stars - "Green Gallery - Privacy Lock : Οργανώσετε τις φωτογραφίες στο κινητό σας." Το Green Gallery είναι ένας νέος, ολοκληρωμένος τρόπος για να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας στο κινητό σας. Μπορείτε εύκολα να δείτε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>