Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Αυγούστου 2016

Droid Info : Δείτε το υλικό σας σε συσκευές AndroidΤο Droid Info είναι μία απλή εφαρμογή για συσκευές Android που θα σας εμφανίσει με κάθε λεπτομέρεια το υλικό της συσκευής σας  παραθέτοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το smartphone σας σχετικά με  τη μνήμη, την κάμερα, την μπαταρία και τα στοιχεία του αισθητήρα. Ακόμη θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με την αρχιτεκτονική της CPU, την ταχύτητα του ρολογιού για κάθε πυρήνα τη συνολική διαθέσιμη εσωτερική και εξωτερική μνήμη, πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας σας την υγεία της, θερμοκρασία και πολλά άλλα.


Droid Info : Δείτε το υλικό σας σε συσκευές Android
4/ 5 stars - "Droid Info : Δείτε το υλικό σας σε συσκευές Android" Το Droid Info είναι μία απλή εφαρμογή για συσκευές Android που θα σας εμφανίσει με κάθε λεπτομέρεια το υλικό της συσκευής σας  παραθέ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>