Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Αυγούστου 2016

Devise Storage Analyzer : Αναλύστε τον αποθηκευτικό σας χώρο στο κινητό ή το τάμπλετ σαςΧρήσιμη εφαρμογή για κινητά και Tablets, που αναλύει τον αποθηκευτικό σας χώρο και εμφανίζει την κατανομή του με λεπτομέρειες. Εμφανίζει λεπτομέρειες σε δίσκους αποθήκευσης, κάρτες SD, πληροφορίες σχετικά με μια κάρτα μνήμης (sdcard), USB-συσκευές, εσωτερική και εξωτερική αποθήκευση (εξωτερική και εσωτερική μνήμη). Το θεωρώ μακράν το πιο προηγμένο λογισμικό για την οπτικοποίηση της μνήμης  συσκευών αποθήκευσης. Τα διαγράμματα δείχνουν τον ελεύθερο και κατεχόμενο χώρο, καθώς και τη διανομή των αρχείων ανά κατηγορία, (έγγραφα, εικόνες, βίντεο, μουσική, κ.λπ.) σε κάθε κατηγορία χωρίζονται τα αρχεία κατ΄ επέκταση, για παράδειγμα, η κατηγορία έχει υποκατηγορίες Μουσική mp3, WMA, OGG, κλπ.


Devise Storage Analyzer : Αναλύστε τον αποθηκευτικό σας χώρο στο κινητό ή το τάμπλετ σας
4/ 5 stars - "Devise Storage Analyzer : Αναλύστε τον αποθηκευτικό σας χώρο στο κινητό ή το τάμπλετ σας" Χρήσιμη εφαρμογή για κινητά και Tablets, που αναλύει τον αποθηκευτικό σας χώρο και εμφανίζει την κατανομή του με λεπτομέρειες. Εμφανίζ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>